VELIKONOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

PÁTEK 19.4.2019 OTEVŘENO OD 11.00 DO 22.00
SOBOTA 20.4.2019 ZAVŘENO
NEDĚLE 21.4.2019 ZAVŘENO
PONDĚLÍ 22.4.2019 ZAVŘENO

Od pátku 19.4. do neděle 21.4. pro vás budeme grilovat na SEZONA VELIKONOCE FESTIVALU v TÁBOŘE

 

TÉMATICKÉ PÁTKY

Každý pátek se vydáváme na pomyslnou kulinářskou cestu kolem světa. Každý pátek se zastavíme v jedné zemi a celý den od 11.00 do 21.00 hod. Vám servírujeme typické pokrmy pro danou oblast. Každý pátek nabízíme celý den pouze tematické menu.

 

VÍTÁME JARO A VELIKONOCE

VELIKONOČNÍ HODOVÁNÍ

Na Zelený čtvrtek u nás nebude chybět zelenina ani maso.

K obědu budeme filírovat a k večeři připravíme pořádný steak … nebo dáte přednost salátu ?

Pomalu pečený hovězí brisket ( vyzrálé maso USA) s rozmarýnovými brambůrky a zeleným chřestem se slaninou
Pikantní zeleninový salát s plátky prémiového hovězího (Rib Eye Steak USA)
Ceasar salát s kuřecím masem

Na Velký pátek budou dveře naší restaurace otevřené a půst rozhodně držet nebudeme 🙂

Těšit se můžete na konfitované kachní stehno, krůtí roládu nebo vepřová žebírka. Všechna jídla pro vás připravíme v jarní velikonoční úpravě.

 

COBLIHA NA FESTIVALECH 2019

Jestli milujete festivaly stejně jako my … máme pro vás malou pozvánku. V hlavní roli budou naše oblíbené variace z grilu :

SEZONA VELIKONOCE FEST, Tábor 19. – 21.4.2019
TRAVEL FEST, České Budějovice Pavilon Z 27.-28-4.2019
FRESH FESTIVAL, Plzeň 18.-19.5.2019
FRESH FESTIVAL, Pardubice 15.-16.6.2019
MĚSTO LIDEM, LIDÉ MĚSTU, České Budějovice 30.8.-1.9.2019